Informatie voor de watersporter

SLX54 genomineerd voor Powerboat of the Year 2023

De belangrijkste internationale award voor motorboten kan in januari zomaar prominent op het dek van de SLX54 staan. Tijdens haar debuut op Boot Düsseldorf 2023 wordt bekend gemaakt wie wordt gezien als hét motorjacht van het jaar. En met de nominatie daarvoor op zak is de SLX54 een van de kanshebbers.

Nog voordat de jury het schip heeft kunnen proefvaren of überhaupt aan boord heeft kunnen stappen schaart het de SLX54 tot de kandidaten voor de winst. Het innovatieve karakter met de unieke indeling, revolutionaire onderwaterschip en state-of-the-art uitrusting is voor de jury alle reden voor de nominatie.

Trots
Tijdens Boot Düsseldorf maakt de internationale jury van motorbootjournalisten bekend wie zich mag kronen tot ‘European Powerboat of the Year 2023’. Louis Jousma, eigenaar van Super Lauwersmeer en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de SLX54 is uitermate trots op de nominatie. “Het is een bevestiging van de koers die we zijn ingeslagen. Met de SLX54 hebben we voor ogen gehad een trendsettend schip te ontwikkelen en deze nominatie bevestigd dat”.

Zijn broer Bastiaan, mede-eigenaar van de werf, beaamt dat: “Vanzelfsprekend zijn we enorm trots op deze nominatie. Bovendien kijken we er naar uit te gaan varen met de jury en ze zelf te laten ervaren dat dit dé motorboot van het jaar is.”

Voor meer informatie: superlauwersmeer.nl

Foto: Super Lauwersmeer

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht