windverwachting

Snel via www.scheepsvakman.nl de juiste vakman aan boord om uw boot te onderhouden of te repareren

PERSBERICHT

scheepsvakman_200313
Voorbeeldproject luxe motor 23 meter gangboorden en opbouw volledig opnieuw geschilderd (september 2012)

Amsterdam – Met het seizoen voor de deur zijn de meeste eigenaren weer druk met het onderhouden en verbeteren van hun boot. Maar hoe kom je snel aan de juiste vakspecialist wanneer de werkzaamheden daarom vragen? Je kunt natuurlijk een goede bedrijvengids raadplegen. Zoals bijvoorbeeld Nauticlink. Maar steeds meer mensen plaatsten ook een zoekopdracht op www.scheepsvakman.nl.
Scheepsvakman.nl brengt booteigenaren in contact met kwalitatief hoogwaardige professionals en jachtwerven. Via de website vonden de afgelopen jaren honderden booteigenaren de juiste scheepsschilder, scheepsdieselmonteur, scheepstimmerman, lasser of jachtwerf die snel aan de slag kon.
“Bemiddeling via internet roept altijd vragen op over kwaliteit”, zegt Ben Niestadt, eigenaar van Scheepsvakman.nl. “Ik begrijp dat, maar deel die zorg niet”. Van de bedrijven die geregistreerd zijn bij Scheepsvakman.nl is een groot aantal aangesloten bij een branchevereniging zoals de HISWA of de Metaalunie. Bovendien worden alle bedrijven voor inschrijving zorgvuldig gescreend op basis van referentieprojecten en een persoonlijk gesprek. Op de website staan daarnaast ook referenties per bedrijf. Scheepsvakman.nl werkt samen met ANWB watersport, het Maandblad Zeilen en Dekker watersport.
Meer informatie www.scheepsvakman.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X