windverwachting

Solbian ALLinONE is eerste flexibele zonnepaneel dat je direct op de accu kunt aansluiten

PERSBERICHT
solbian_allinoneHeeg: Op de HISWA 2015 vindt u een primeur op het gebied van zonne-energie: de Solbian ALLinONE, het eerste flexibele zonnepaneel met acculader in één. Dit paneel is werkelijk plug-and-­play, alleen aansluiten op de accu volstaat! Solbian combineert de hoogrendement SunPower zonnecellen met een ultra compacte geavanceerde MPPT lader in een flexibel zonnepaneel. Het hoogste rendement op een klein oppervlak, door iedereen eenvoudig te installeren.
Steeds meer mensen zien de voordelen van stroom uit de zon. Het Italiaanse Solbian heeft een brede range aan flexibele zonnepanelen van 23 tot 156 Watt piek. De ALLinONE is de laatste toevoeging. Ook deze panelen zijn zoals alle Solbian zonnepanelen buigbaar en licht van gewicht, prima aan te brengen op dek, dak of buiskap. Daartoe kunnen de panelen voorzien worden van een plaklaag, rvs ogen en ritsen.
De Solbian ALLinONE zonnepanelen zijn beschikbaar in 23, 47 en 72 Watt, zowel in 12 als 24 Volt. Meerdere panelen zijn onafhankelijk van elkaar aan te sluiten op de accu(‘s), dit geeft de hoogste opbrengst, omdat ze elkaar bij schaduwwerking niet negatief beïnvloeden.
Op de HISWA 2015, 11 t/m 15 maart, kunt u bij De Stille Boot (stand 01.518, hal 1) een brede selectie van de Solbian zonnepanelen bekijken, aangevuld met de geavanceerde mppt laadregelaars van Genasun.
De Solbian zonnepanelen zijn beschikbaar via een dealernetwerk in Nederland en België.
Voor meer informatie www.solbianzonnepanelen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X