Informatie voor de watersporter

Solbian op METS met de 'ALLinONE', het eerste flexibele en compacte zonnepaneel met geïntegreerde laadregelaar

PERSBERICHT
solbian-sp23-all-in-one_METSHeeg – Solbian ALLinONE is het eerste flexibele zonnepaneel met acculader in één. Een plug and play systeem, waarbij alleen aansluiten op de accu volstaat! Solbian combineert de hoogrendement SunPower zonnecellen met een ultra compacte geavanceerde MPPT laadregelaar in een flexibel zonnepaneel. Hoog rendement op een klein oppervlak, door iedereen eenvoudig te installeren.
De SunPower zonnecellen geven al het hoogste rendement van 23%. In combinatie met een MPPT met 99% efficiency, zorgen deze panelen voor het maximale resultaat. De Solbian ALLinONE is beschikbaar in 23, 47 en 72 Watt, in 12 en 24 Volt. Met zeer compacte afmetingen, geschikt voor elke boot en camper. Meer stroom nodig? U kunt meerdere panelen naast elkaar op uw accu(‘s) aansluiten.
Het 23 Watt model meet slechts 60 x 30 cm, de waterdichte MPPT is maar 1,5 cm hoog en neemt de ruimte van één zonnecel in. Het 47 Watt model is er in een vierkante versie, 60,1 x 54,6 cm en een langwerpige, 110,9 x 29,2 cm. Het grootste model van 72 Watt meet 85,5 x 54,6 cm. Zoals alle Solbian panelen is ook de ALLinONE buigbaar en lichtgewicht, prima aan te brengen op dek, dak of buiskap.
De Solbian zonnepanelen zijn beschikbaar via een dealernetwerk in Nederland en België. Deze installateurs kunnen u volledig informeren.
Van 18 t/m 20 november vindt u Solbian op stand 5.310 op de Marine Equipment Trade Show in de RAI Amsterdam. Naast het complete assortiment, inclusief de nieuwste betaalbare SXp zonnepanelen, kan de vakhandel daar ook de wereldprimeur van deze Solbian ALLinONE bekijken.
Meer informatie www.solbianzonnepanelen.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht