Informatie voor de watersporter

SoleiSailing en Didymus organiseren doelgerichte bedrijfstrainingen op klassieke zeiljachten

PERSBERICHT
Dintelmond – Verhuurder van klassieke jachten SoleiSailing en Didymus, een wereldwijd opererend trainingsbureau onder leiding van Tom Jansen verzorgen nu op maat gesneden trainingen voor leiderschap, management development, competentie ontwikkeling en teambuilding.
Veel van de trainingen die gegeven worden zijn vrijblijvend en snel vergeten in de drukte van iedere dag. Juist daar willen Didymus en SoleiSailing het verschil maken. Door te trainen met kleine groepjes kan niemand opgaan in de massa en wordt elke deelnemer actief betrokken bij de invulling van de dag middels opdrachten en persoonlijke feedback. De trainingen worden grondig voorbereid en gegeven in kleine groepen tot maximaal 6 personen om een goed resultaat te kunnen waarborgen en zijn zodoende niet vrijblijvend van karakter. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de deelnemers de training als leuk ervaren.
Op het water en buiten het kantoor staan mensen in veel gevallen meer open voor een andere kijk en is de bereidheid tot samenwerken groot. Juist op het water komen mensen meestal beter tot rust en ontstaat er de juiste sfeer om precaire items als gewenst en huidig gedrag bespreekbaar te maken.
Meer informatie www.soleisailing.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht