Speciale schoenen om te roeien van Liteboat, bouwer van lichte skiffs en roeiboten

PERSBERICHT
Warmond – Liteboat, de Franse bouwer van lichte skiffs en roeiboten ‘voor iedereen’ maakt lichte en stabiele roeiboten. Deze Liteboats zijn nu ook met speciale roeischoenen te krijgen. Altijd bij de hand en een beetje water is geen probleem. Door aanzet touwtje te trekken zijn ze allebei tegelijk in een keer los.
De roeiboten van Liteboat zijn ontworpen om veilig op elk water te kunnen roeien: op rivieren, meren en op zee. Door de stabiliteit van de Liteboats kun je al direct zelfstandig roeien. Je hoeft je niet bezig te houden met je evenwicht en je kunt je al meteen op de techniek van het roeien concentreren. Ook gevorderde roeiers roeien graag in een Liteboat, ze waarderen de snelheid van de LiteRiver en de LiteRace is zelfs goedgekeurd door de FISA voor kustwedstrijden.
De Liteboats zijn zodoende voor nieuwe roeiers en recreatie-roeiers zeer geschikt om de techniek snel onder de knie te krijgen. En voor senioren en ex-wedstrijdroeiers een fijne boot om weer alleen te kunnen roeien. Eénpersoons Liteboats zijn er vanaf 4,50 meter en wegen nauwelijks 20 kilo. Handig voor vervoer en opslag.
Meer informatie www.innovaren.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X