Specialist in boot-elektronica Blanken Maritiem krijgt nieuw adres in Sneek en ook te vinden op Boot Holland 2017

PERSBERICHT
Sneek – Blanken Maritiem Service staat van 10 tm 15 februari 2017 in het WTC Expo op Boot Holland. Na deze beurs, voorjaar 2017, zal het bedrijf zich vestigen op een nieuwe locatie in Sneek: Oude Oppenhuizerweg 93 8606 JD Sneek.
Blanken Maritiem Service is een jachtelektronica-bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, installeren en onderhouden van navigatie-, communicatiemiddelen en aanverwante producten aan boord van pleziervaartuigen.
Het werkgebied is hoofdzakelijk Noord Nederland en het bedrijf heeft al zo’n 15 jaar werkervaring in deze branche.
Voor verkoop en installatie kunnen klanten terecht op de nieuwe locatie waar genoeg (gratis) aanmeerplaatsen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend kan dit ook op locatie bij klanten thuis.
Blanken Maritiem Service is een gecertificeerd bedrijf en erkend installateur in de watersport en werkt dan ook met uitsluitend gerenommeerde leveranciers zoals Raymarine, Simrad, Garmin, Webasto, Mastervolt en Victron. Het bedrijf zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding en kan indien nodig een installatietekening leveren.
Door de jarenlange ervaring is er de nodige kennis in huis om de apparatuur te kunnen programmeren, repareren en te installeren. Daarnaast is er een representatieve showroom op locatie, waar de apparatuur ‘live’ kan worden bekeken.
Blanken Maritiem Service staat voor: ruim 15 jaar ervaring, erkend installateur, inbouw en installatie op locatie, persoonlijke service, eigen ligplaatsen en gemakkelijke bereikbaarheid, zowel via de weg als via het water.
Meer informatie www.blanken-maritiem.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X