Informatie voor de watersporter

Specialist zeilreizen Euro Yachtcharter opent 'Vaarvakantie-shop' aan de historische binnenhaven 't Bassin in Maastricht

PERSBERICHT
Maastricht – Tegen de stroom in van reisbureaus, die noodgedwongen hun deuren sluiten als gevolg van de concurrentie op internet, opent specialist in zeilreizen Euro-Yachtcharter juist haar ‘vaarvakantieshop’ in Maastricht. Euro-Yachtcharter investeert in kwaliteit en begin januari hebben wij onze nieuwe vaarvakantieshop geopend aan de Historische binnenhaven ‘t Bassin in Maastricht.
Persoonlijk kontakt met uw reisagent, die het beoogde vaargebied kent en uw belangen behartigt is een absolute meerwaarde, wanneer u een vakantie boekt waar een bovengemiddeld prijskaartje aanhangt. Wij heten u van harte welkom in deze Bourgondische omgeving direct aan het water voor een persoonlijk vaarplan, en de ‘tips & tricks’ voor uw vaarvakantie!
Laatste dagen korting vroeg boeken
We attenderen u er op, dat 31 januari de vroegboekkortingen aflopen, die varieren van 5% tot 15%. Combineert u dit met een meer weken korting of uw repeat client korting,  dan loopt deze korting nog verder op. Een mooie kans om uw vaarvakantie 2012 nog tegen zeer interessante tarieven vast te leggen.
Meer informatie www.euro-yachtcharter.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht