windverwachting

Spectaculaire groei WhisperPower groep met toename financieel resultaat van 50 procent

PERSBERICHT
whisperpower_0915_2Drachten – WhisperPower International, het moederbedrijf van WhisperPower BV, Hybrid Power Systems BV, WhisperPower Iberica, WhisperPower Germany, WhisperPower Pacific en WhisperPower China, heeft een sterke groei gerealiseerd in de eerste 6 maanden van 2015. Met een toename van meer dan 50% is het financiële resultaat van het bedrijf, dat in 2007 is opgericht en sinds 2010 actief in de maritieme industrie, uitzonderlijk goed.
Het resultaat is met name te danken aan de investeringen die de afgelopen 5 jaar zijn gedaan in de technologische ontwikkelingen. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreide range van geavanceerde, innovatieve elektrische systemen voor jachten, schepen, voertuigen en off-grip locaties. Daarnaast is het distributienetwerk dat zich de afgelopen 5 jaar heeft uitgespreid over de wereld een stuwende kracht achter de groei van het bedrijf. De thuismarkt voor WhisperPower, Benelux, vertegenwoordigt maar liefst 30% van de omzet.
Het bedrijf streeft naar een constante groei van ten minste 20% per jaar, welke mogelijk gemaakt zal worden door de continue uitbreidende productportfolio en de verdere internationale expansie. De huidige productrange is terug te vinden in de nieuwe en overzichtelijke catalogus, het WhisperPowerBook 2016. \
Meer informatie www.whisperpower.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X