Informatie voor de watersporter

Sportboten van Finse XO Boats krijgen importeur in Nederland

PERSBERICHT
xoboatsKortenhoef – Op 3 juni jongstleden hebben wij (Xtra Ordenary Boats Nederland BV) en Henrik Thelen ceo van XO Boats Finland het contract voor het importeurschap van XO Boats in Nederland ondertekend.
XO Boats is een Finse sportbotenbouwer met een uitgesproken vernieuwend design. XO Boats heeft als credo ‘Performance’, ‘Design’ en ‘Strenght’ en dat maken ze ook meer dan waar. Met een scherp gesneden aluminium onderschip en een perfect afgewerkte polyester opbouw kun je deze snelle en luxe sportboten met een gerust hard beschouwen als de Porsche onder de boten.
XO Boats is in de buitenlandse pers al vele malen geroemd en geprezen en betitelingen als ‘Fins Edelmetaal’ en ‘Absolutly Excellent’ zijn ook zeker op zijn plaats. In 2013 ontvingen ze terecht de titel ‘Motor Boat of the Year’.
De degelijke, luxieuse en hoge graad van afwerking zijn kenmerkend voor alle XO modellen. XO levert sportboten vanaf 6.30 meter tot 8.60 meter. De XO 240 en de XO 270 zijn beiden verkrijgbaar met een gesloten cabine en XO Boten worden geleverd met naar keuze een enkele of dubbele buitenboordmotor, dan wel met een inboard diesel van Volvo Penta met 300 pk of een of een Yanmar V8 met 370 pk.
Meer informatie www.xoboats.fi

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht