Informatie voor de watersporter

Sportieve activiteiten en creatieve workshops voor het hele gezin op zondag bij Ottenhome

PERSBERICHT
Kortenhoef – Naast alle soorten watersportarrangementen, vergaderfaciliteiten en de verhuur van boten, vinden er bij Ottenhome buiten het seizoen nog allerhande andere activiteiten plaats. Daartoe behoort binnenkort het antwoord op de vraag, hoe u uw zondag ook op een actieve en zinvolle wijze zou kunnen invullen.
Op zondag 27 januari vindt de aftrap plaats van het sportieve en creatieve programma dat Divdo Projects ism Ottenhome elke eerste en laatste zondag van de maand gaat verzorgen. De activiteiten zijn gevarieerd voor verschillende leeftijdscategorieën – voor elk wat wils – in de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur en ’s middags van 14.00 tot 15.00 uur.
A.s. zondag 27 januari staat op het ochtendprogramma een Wake-up sportworkout voor 18+ en een sportieve kinderclinic en in de middag een creatieve workshop voor 18+ en een knutseluur voor de kids! Het volledige aanbod vindt u op de AGENDA van Ottenhome op www.ottenhome.nl en aanmelden hiervoor kan uitsluitend digitaal via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 18.00 uur op elke woensdag voor de desbetreffende zondagactiviteit.
Meer informatie www.ottenhome.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht