windverwachting

Sportieve en gezellige Sevenstar Contest Cup 2015 voor eigenaren van Contest zeiljachten op 5, 6 en 7 juni in Medemblik

PERSBERICHT
Medemblik – Dit jaar organiseert Contest Yachts de twaalfde editie van de Sevenstar Contest Cup in het weekend van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni. Contest eigenaren kunnen tijdens deze editie wederom meedoen aan een groots Contest evenement inclusief een feestelijk programma.
Sevenstar Contest Cup
“Net als voorgaande jaren bestaat de Sevenstar Contest Cup uit twee wedstrijdklassen en een toertocht, zodat het voor jonge gezinnen ook leuk is om mee te varen. Iedereen met een oude, nieuwe, kleine of grote Contest kan meedoen aan dit sportieve evenement waarbij Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij hopen wederom tenminste 30 schepen te verwelkomen in onze thuishaven Medemblik”, aldus directeur Arjen Conijn.
contest_cup
Contest Meeting Mallorca
Naast de jaarlijkse Sevenstar Contest Cup organiseert de werf dit jaar samen met de Spaanse agent Fine Yachts de Contest Meeting Mallorca. De Meeting, die wordt gehouden in Mallorca, heeft hetzelfde karakter als de originele Contest Cup: een weekend heerlijk zeilen, lekker eten en gezellig bijpraten met andere Contest eigenaren in een Mediterrane sfeer. Meer informatie over het programma is te vinden op onze website.
Sevenstar Yacht Transport
De komende editie van de Contest Cup in Medemblik wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Sevenstar Yacht Transport. Sevenstar Yacht Transport is wereldwijd marktleider op het gebied van jacht transport. Sevenstar Yacht Transport is onderdeel van de Spliethoff Group en maakt gebruik van een eigen vloot bestaande uit zo’n 120 schepen. Met kantoren verspreid over de gehele wereld beschikt Sevenstar Yacht Transport over een uitgebreid en solide netwerk dat bijdraagt aan betrouwbaar en flexibel transport naar de meest uitdagende en exotische bestemmingen van uw keuze. Voor meer informatie: info@sevenstar-yacht-transport.nl of kijk op www.sevenstar-yacht-transport.nl
Data
De Sevenstar Contest Cup 2015 vindt plaats van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2015 in Medemblik.
De agenda voor Mallorca: Contest Meeting Mallorca, Palma (Mallorca): 11, 12 en 13 juni
Aanmelden voor deelname kan via Saskia Kersten van Contest Yachts, tel +31 (0)227 543 644 of via de Contest website
Meer informatie www.contestyachts.com en www.sevenstar-yacht-transport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X