Informatie voor de watersporter

Stalen multi-knikspant motorjacht ABIM-Classic 118 Exclusive op Boot Düsseldorf met vernieuwde romp, zwemplateau en groot achterdek

PERSBERICHT
abim_200116Ossenzijl – Het jonge bedrijf ABIM Yachting neemt alweer voor de zevende keer deel aan ‘Boot Düsseldorf’ en presenteert daar de geheel vernieuwde ABIM-Classic 118 in de Exclusive uitvoering. Nederlandse stalen motorjachten hebben internationaal een zeer goede naam vanwege de goede kwaliteit en de uitstekende vaareigenschappen.
De ABIM-Classic 118 Exclusive biedt daarbij nog een toegevoegde dimensie. Belangrijke vernieuwing van de multi-knikspant ABIM-Classic is de geheel vernieuwde stalen romp, waarin verdiepte patrijspoorten en luchtinlaten zijn aangebracht. Ook worden alle modellen vanaf 2016 voorzien van een geintegreerd zwemplateau met fraaie wenteltrap. Gebleven zijn de typische ABIM kenmerken, het grote achterdek en de uitstekende vaareigenschappen.
Het begrip ‘Vrijheid’ wordt op een ABIM motorjacht een nieuwe ervaring. De afmetingen zijn 12,25 x 4,05 meter en de prijs van de ABIM-Classic 118 is vanaf € 275.000,00 incl. 21 % BTW
Exclusieve opties:
De ABIM-Classic 118 Exclusive heeft o.a. een grote bank op het achterdek waarin 2 vouwfietsen opgeborgen kunnen worden. Verder behoort o.a. een hekschroef, combi oven-magnetron, een bimini, maar ook een elektrisch bedienbare mast tot het pakket. Mede daardoor is het schip bij uitstek geschikt voor lange reizen. Lees de reisverslagen op de site.
ABIM Yachting ligt op Boot Düsseldorf ‘afgemeerd’ in Hal 17, Stand C 39
Meer informatie www.abim.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht