windverwachting

Stappende zeilers in Grou krijgen klappen

GROU – Naar nu pas bekend is gemaakt is in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei op het Halbertsma’splein een groep zeilers aangevallen. De zeilers waren na een zeildag ’s avonds in Grou gaan stappen. In een horecabedrijf kregen zij woorden met een groep van vijf personen. Een gedeelte van de groep zeilers verliet de bar om een andere horecagelegenheid te bezoeken. Toen zij rond 3 uur eenmaal buiten waren, werden zij door een groep van vijf personen die kennelijk op ruzie uit waren, aangesproken.

Eenmaal op het Halbertsma’splein ontstond een woordenwisseling waarbij zij door de groep, die inmiddels gegroeid was tot ongeveer 20 personen, werden belaagd. Enkele zeilers werden door de agressieve mannen aangevallen waarbij zij werden geslagen en geschopt. De zeilers ontkwamen aan hun belagers door een hotel binnen te vluchten. (De Grouster)

1 Bericht

  • johannes

    11 jaren geleden / 22 mei 2011 om 09:01 uur

    lekker begin van de zomer in Grou, toeristen belagen en verdryven, zo wordt Grou natuurlyk nooit het beste en gezelligste zeil-dorp (wat het vroeger ooit eens was)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X