Steeds meer verkopen van plezierjachten via veiling: Bootveiling.com heeft er in september maar liefst drie

PERSBERICHT
Naarden – Door de toegenomen belangstelling voor het veilen van schepen heeft Bootveiling.com in september drie veilingen lopen. Naast de reguliere pleziervaart veiling op de laatste maandag van de maand en de budgetbotenveiling voor Waternet in Amsterdam is er derde veiling speciaal voor werkschepen.

Een speciale veiling voor werkschepen in september (foto Bootveiling)

Bootveiling.com zal deze maand 55 schepen onder de digitale veilinghamer brengen verdeeld over de drie veilingen.
Topkavels op de veiling zijn o.a. een survey boot welke dienst heeft gedaan bij een grote maritieme dienstverlener, een zeiljacht Kalik 44 uit 1987, een motorjacht Pacific Allure uit 1997 en een electrische sloep van Antaris, daarnaast zijn er veel bekende merken : Breedendam, Dehler, Neptune, Reno Playa, Colin Archer, Compromis, Windy, Meerenpoort, Fellowship, Wibo. AT36, Beachcraft, Schwartz, Wolfrat en Capelli.
Een boot kopen op een veiling is een transparant verkoopproces waarbij de geïnteresseerde altijd voorafgaande aan de veiling de boot kunnen inspecteren. 2019 nu al een record jaar voor bootveiling.com door dat steeds meer booteigenaren een veiling als zeer efficiënte verkoopmethode zien om hun boot te verkopen en daarom hun boot aanmelden voor de diverse veilingen.
Bootveiling.com adviseert iedereen die geïnteresseerd is om boot te kopen deze aankomende kijkdagen te komen bekijken. De veiling is voetstoots en in de staat waarin de boot zich bevindt. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registratie op de website van Bootveiling.com is gratis en iedereen kan meebieden.
Bootveiling.com wil op deze positieve wijze bijdragen aan de watersport zodat meer boten weer actief gebruikt gaan worden door de kopers en door de export van een deel van de schepen de Nederlandse vloot optimaal blijft
Alle informatie is te vinden op www.bootveiling.com