Informatie voor de watersporter

Steeler Yachts presenteert dankzij efficiëntere bouwwijze voordeligere 'Triple A edition' van de NG43 en NG50 motorjachten

PERSBERICHT
Steenwijk – In tijden van onrust en wantrouwen brengt Steeler duidelijkheid en helderheid: een A-merk motorjacht met een prachtig design, nieuwe interieur lay-outs en geheel compleet uitgevoerd. Steeler Yachts B.V. introduceert in beperkte oplage twee nieuwe varianten van de NG43 en NG50, de Triple A edition.
Daar waar de werf bekend staat om haar custom-made bouwwijze is voor de Triple A edition gekozen voor twee mogelijke indelingsvarianten die een efficiënter bouwproces mogelijk maken. Tevens is op basis van ervaringscijfers een zeer uitgebreid pakket van specificaties gedefinieerd die standaard in de Triple A editie geleverd worden. Door het efficiëntere bouwproces en schaalvoordelen op inkoop voor de gehele pakketten is de aanschaf van een Steeler nu aantrekkelijker dan ooit.
Steeler Yachts, vorig jaar met de NG50 genomineerd als Motorboot van het Jaar, heeft een zeer succesvolle introductie in de Nederlandse markt gekend. De combinatie van het alom geprezen design met een custom-made interieur en vaareigenschappen die zich lenen voor gebruik op binnenwater en op zee bleek een schot in de roos. En ook in 2012 gaat Steeler volop door met de bouw van verkochte schepen aan Nederlandse en buitenlandse klanten.
Maar ook Steeler wil zich verder ontwikkelen en haar marktaandeel vergroten. De Triple A edition richt zich op potentiële kopers die vallen voor het Steeler design en haar vaareigenschappen, maar niet per se er behoefte aan hebben om samen met de werf hun schip custom-made te ontwikkelen, afgezien van het feit dat daar ook een kostenplaatsje aan hangt. De Triple A edition is het antwoord voor deze groep klanten: de som van het design, vaareigenschappen en een zeer uitgebreide duidelijke specificatie voor een uiterst scherpe prijs.
Ook voor de 40 voeter, de NG40, heeft Steeler een nieuwe indelingsvariant ontwikkeld met een standaard leveringsomvang die voor veel watersporters meer dan toereikend is. Deze NG40 wordt geheel compleet leverbaar voor € 379.000 incl. BTW waardoor een Steeler met haar uitstraling en klasse zich ook bewust positioneert in het middensegment.
Meer informatie www.steeleryachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht