Stentec haalt twee nominaties binnen voor HISWA Product van het jaar 2017

PERSBERICHT

WinGPS Marine Augmented Reality
Heeg – Stentec is dit jaar met twee producten genomineerd voor de HISWA Product van het jaar 2017: WinGPS 5 Voyager 2017 met actuele golfvoorspellingen en onze nieuwe WinGPS Marine Augmented Reality.
WinGPS 5 Voyager 2017 – Golfvoorspelling
Plan een comfortabele route met de nieuwe optie om GRIB-files met golfvoorspellingen te downloaden. WinGPS 5 Voyager 2017 houdt dan niet meer alleen rekening met de wind, stroming en waterstanden maar ook met de hoogte van golven. Hierdoor kunnen hoge golven en scherp-aan-de-windse koersen worden vermeden.
WinGPS Marine Augmented Reality
WinGPS Marine, Stentec’s navigatie-app voor Android, heeft binnenkort een optie voor augmented reality (AR). Door de AR-knop in te drukken kan, via een camerabeeld, de horizon worden gescand. Hierbij worden de boeien, havens, plaatsnamen, bruggen, AIS-targets, de uitgezette route en het gevaren traject getekend op het camerabeeld. Zo ziet u direct wat de situatie rondom het schip is.
Verwacht: WinGPS Marine waterwegennetwerk
WinGPS Marine is dé navigatie-app voor Android-tablets en -smartphones. Binnenkort komt er een update beschikbaar waarin het waterwegennetwerk is opgenomen. Hierdoor beschikt u over meer diepte-informatie op de rivieren, kanalen en sloten en is het uitzetten van een route over de binnenwateren eenvoudiger. Ideaal voor iedereen die zich op de binnenwateren bevindt: van binnenvaartschepen en motorjachten tot kano’s en sloepen.
Meer informatie www.stentec.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X