Stentec helpt u bij het kiezen van de meest geschikte AIS voor uw gebruik

PERSBERICHT
Heeg – De zomervakanties zijn weer begonnen en door de extra drukte op het water is de vraag naar AIS-systemen toegenomen. Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van alle schippers om u heen, is het installeren van AIS zeker aan te raden. Alleen is het kiezen van een AIS-systeem dat bij u past, niet altijd even eenvoudig. Stentec heeft een handige pagina gemaakt, die u middels een vragenlijst aan de meest geschikte AIS helpt.
Een AIS-systeem maakt andere AIS-schepen zichtbaar op uw kaartbeeld (AIS-ontvanger) en kan er tevens voor zorgen dat u ook zichtbaar bent voor andere schepen (AIS-transponder). Met het voorspelde traject bent u zeker van de verwachte route die AIS-schepen aanhouden en verkrijgt u gemakkelijk aanroepgegevens van deze schepen.
Door alle verschillende opties die aan AIS kunnen worden gekoppeld kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Wij hebben hiervoor een handige vragenlijst opgesteld waarbij u direct een voorstel krijgt met de voor u meest geschikte AIS, naar aanleiding van uw antwoorden.
Schaft u bij ons een AIS aan, dan kunnen wij deze meestal binnen een paar dagen volledig geprogrammeerd aan u leveren. Komt u de AIS ophalen bij ons in de winkel, neem dan uw laptop mee. Wij kunnen de AIS dan direct voor u aansluiten.
Meer informatie www.stentec.com