Stentec komt met 'Planningskaart Noordzee' vanwege ingewikkeld geworden navigatie op zee

Persbericht
Heeg – Met het nieuwe Verkeersscheidingstelsel en de nieuwe windparken op de Noordzee is het niet makkelijker geworden voor de pleziervaart. Speciaal voor alle watersporters op de Noordzee die Win GPS 5 gebruiken, heeft Stentec de ‘Planningskaart Noordzee’ gemaakt. Deze kaart wordt aanbevolen voor zeilers en motorbootschippers op de Noordzee en speciaal voor routeplannen met WinGPS 5 Pro en Voyager.
Bij het klikken op Kaarten/kaartinformatie van deze kaart, kunt u een Nederlands- en Engelstalig document openen met alle regels die geldig zijn op de Noordzee vanaf de Duitse Bocht tot aan het Kanaal. Deze regels zijn voorzien van een duidelijke toelichting van de ervaren Noordzee-zeiler en cartograaf Leen Oosterling. In dit document wordt o.a. het plannen van een oversteek, de regels (met aanbevelingen) bij het verkeersscheidingsstelsel, de windmolenparken en de bijzondere vaarregels in de Duitse Bocht.
Op de kaart vindt u nummers en icoontjes van de betreffende artikelen en de marifoonkanalen om u te melden. De Planningskaart Noordzee is enkel beschikbaar als download en kost slechts € 9,90 in onze online shop.
Meer informatie www.stentec.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X