windverwachting

Stentec levert snel en met hulp hoogwaardige AIS voor meer veiligheid aan boord

PERSBERICHT
Heeg – Het watersportseizoen staat voor de deur, de temperaturen beginnen op te lopen en het is nu nog heerlijk rustig op het water. Nog even en dan worden de wateren weer gezellig druk. Door deze extra drukte op het water merkt Stentec dat de vraag naar AIS-systemen toeneemt.

Veiligheid
Door AIS aan boord in te bouwen creëert u extra veiligheid tijdens het navigeren voor uzelf en voor alle schippers om u heen. Sluit de AIS aan op WinGPS en zie direct op de kaart waar u zich bevindt ten opzichte van de andere schepen. Ideaal om het verkeersscheidingsstelsel over te steken of om de bocht van een rivier te kijken. Door op een AIS-schip te klikken ziet u o.a. de afmetingen, snelheid, koers en callsign. Zo kunt u via de marifoon snel contact zoeken wanneer de voorrangssituatie niet vanzelfsprekend is.
Gebruiksvriendelijk
De AIS-apparatuur die Stentec levert is van het merk Weatherdock. Dit merk levert Stentec al jaren naar volle tevredenheid. Het aansluiten van de AIS gaat snel en gemakkelijk via USB of wifi, helemaal i.c.m. WinGPS. Uiteraard helpen wij u graag indien nodig, bijvoorbeeld via Teamviewer.
Als u er uit bent welke AIS-apparatuur u wilt bestellen, dan kunnen wij deze vaak binnen enkele dagen aan u leveren. Geheel geprogrammeerd met uw MMSI-code, Callsign en afmetingen van het schip. Bent u er nog niet uit welk AIS-systeem voor u geschikt is? Gebruik dan onze handige keuzehulp op onze website of neemt contact op met onze helpdesk.
U bent van harte welkom in onze winkel in Heeg om AIS in actie te zien. Er staat een antenne op het dak van de winkel waardoor de AIS-schepen in Heeg en omstreken live op de kaart in WinGPS worden geplot.
Meer informatie www.stentec.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X