Informatie voor de watersporter

Stentec Software demonsteert 2017-editie van WinGPS 5 watersport navigatiesoftware en populaire WinGPS Marine voor Android op Boot Leeuwarden

PERSBERICHT
Heeg – Van 10 tm 15 februari is Stentec Software weer te vinden op Boot Holland in Leeuwarden. U bent van harte welkom op de gloednieuwe stand (5001) in de Friezenhal. Onze adviseurs helpen u graag de beste navigatieoplossing te kiezen voor bij u aan boord. Ook kunt u een volledig pakket samenstellen en u laten informeren over onze software, AIS en andere nieuwe producten.
WinGPS 5 2017
Tijdens deze thuiswedstrijd in Friesland demonstreren wij de nieuwe 2017-editie van WinGPS 5 en onze populaire WinGPS Marine voor Android. In de loop van volgende week zal WinGPS 5 2017 worden gereleased. Houd uw mail, onze website en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.
Digitale waterkaarten 2017
Net als vorig jaar hebben wij vele DKW-kaarten al in de 2017-editie beschikbaar tijdens Boot Holland. Door deze kaarten dan al aan te schaffen, gaat u goed voorbereid het nieuwe vaarseizoen in.
Service Card
Neem uw Service Card mee naar onze beursstand op Boot Holland om gebruik te kunnen maken van onze speciale beursacties!
Heeft u nog geen Service Card 2017? Wacht dan niet te lang, de Service Card is nog beschikbaar tot WinGPS 5 2017 wordt uitgegeven; deze wordt eind volgende week verwacht. Met de Service Card heeft u de nieuwste versie van WinGPS 5 en kunt u van meerdere acties en kortingen gebruikmaken.
Meer informatie www.stentec.com en www.wingpsmarine.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht