Informatie voor de watersporter

Steven Spielberg gaat lekker met z’n nieuwe boot Seven Seas

Precies, regisseur en haaien- en dinosaurustemmer zit sinds kort lekker te shinen op zijn nieuwe superjacht. Uit Krimpen aan den IJssel! Clichégrappen met Jaws-haaien zijn welkom.

Voor Nederlandse superjachtenwerven leek de gouden eeuw voorbij, maar dit bootje komt toch echt van ‘ons’ Oceanco. Dat Spielberg hier het e.e.a. in de bestelling had staan was bekend, maar nu is het jacht ook af. De stylish ontworpen Seven Seas (wát een slechte naam) vaart ergens tussen St. Barths en St. Maarten rond met haar nieuwe eigenaar.

Panoramazwemmen op uw helikopterplatform
En Steven zal het wel naar zijn zin hebben, want het bootje heeft een paar gave features. Zo is er bijvoorbeeld een multifunctioneel helikopterplatformpanoramazwembad. Echt waar. Seven Seas heeft een zwembad waarvan de rand is weggewerkt waardoor het optisch door lijkt te lopen in de horizon, en als je het leeg laat lopen is het een heus helipad. Cool. Dan dit: het zwembad heeft een 5m hoge glazen wand waarop films geprojecteerd kunnen worden. Dan kunt u dus op een superjacht varen, panoramazwemmen op een helikopterplatform én films kijken tegelijk. Gááf! (925.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht