Informatie voor de watersporter

Stichting Bevordering Motorbootvaren nomineert vier kanshebbers Motorbootvaren-prijs 2013

PERSBERICHT
Heerenveen – Uit de aangemelde kandidaten voor de Motorbootvarenprijs 2013 heeft de Stichting Bevordering Motorbootvaren door middel van een jury de volgende nominaties vastgesteld:
1. De provincie Drenthe voor de recent geopende Veenvaart, de nieuwe vaarroute tussen Erica en Ter Apel.
2. De heer Willem Dekker, v/h bestuurslid Watersportverbond en SRN, voor zijn succesvolle inzet voor de recreatievaart en de motorbootvaarder in het bijzonder.
3. De heer Egbert de Waard van FlexYachts. FlexYachts is gebaseerd op het concept ‘fractional sailing’ en maakt recreatievaart voor een grotere groep mogelijk door verlaging van de kosten van bezitters van recreatievaartuigen.
4. De heer René Wessels vanwege promotie en informatie van vaarroutes. De vaarvideo’s zijn door Rene ontwikkeld en geven veel informatie over de route en de omgeving.
De jury, bestaande uit mevr. Linda van der Eijck (VVN), John Waleveld (KNMC),Jan Briek (Waterkampioen), Wiert Omta (Watersportverbond), Epco Ongering (Vaarkrant), Hans Papenburg (Motorboot) en onder voorzitterschap van Nico van Lamsweerde zal tijdens de Hiswa in Amsterdam de winnaar bekend maken van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2013.
De Nationale Motorbootvarenprijs is ingesteld om bijzondere activiteiten die direct of indirect hebben bijgedragen aan het attractief, plezierig , veilig en actief motorbootvaren te waarderen met een prijs. De prijs bestaat uit een fraaie bokaal en wordt door de juryvoorzitter uitgereikt tijdens de Vlaggenprojectenmarkt, na het SRN-symposium op 6 september a.s, in het nieuwe Amsterdam Nautisch Centrum in Amsterdam-Noord.
Meer informatie www.motorbootvarenprijs.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht