Stichting ‘Dag van je Leven’ in Aalsmeer zoekt boten voor de jaarlijkse ‘botendag’

Aalsmeer – Zaterdag 15 juni organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen.

Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie een paar uurtjes te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om mee te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren. (Meerbode, www.dagvanjeleven.org)

1 Bericht

  • Gerard de Smaele

    3 jaren geleden / 14 juni 2019 om 19:13 uur

    Goedenavond. Vanmiddag (14/6) vernam ik op mijn jachthaven van dit evenement. Hoewel ik morgen (15/6) helaas niet kan kunt u gerust contact met mij opnemen voor volgend jaar. Ik heb een kleine ‘speed/toerboot’ waar vier volwassenen in kunnen (inclusief de schipper) plus een kind. Mijn boot ligt in de zomer bij Otto. Dus ik kan prima een dagje met mensen varen. Het is fysiek niet heel makkelijk in mijn bootje te stappen.

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X