windverwachting

Stichting 'Leef Je Droom' stuurt bij en presenteert 'Live Your Dream Foundation' op HISWA

PERSBERICHT
Lelystad – Door de internationale tochten van het schip ‘Leef je Droom’ en een veranderde doelstelling hing een naamsverandering al geruime tijd in de lucht. De Stichting ‘Leef je Droom’ verandert haar naam en dat van haar zeiljacht in ‘Live Your Dream’. Nieuwe koers en naam worden op de HISWA gepresenteerd.
Initiator Olaf Oosterman: “Veel mensen, met verstand van zaken adviseerde ons om internationaal te gaan. Onze doelstelling begon ook volwassener en breder te worden.
Van zeilend grenzen verleggen met chronisch zieke jongeren werden we meer en meer een platform tussen ziek en gezond. Ook gezonde jeugd leerde van het feit dat niet iedereen altijd alles maar kan wat hij wil bereiken in het leven. We begonnen sterk van elkaar te leren. We kregen behoefte aan meer ervaringen die grensverleggend zijn voor en door jongeren. Het besef dat 47% van de wereldbevolking leeft met één of andere chronische aandoening is een vreemde realiteit. Onzichtbaar lijden onder de mensen om je heen. Om dat stille leed uit zijn schaduw te halen en net zo bespreekbaar te maken als kanker vandaag de dag, veranderen wij onze doelstelling; Wij gaan door het organiseren van sport evenementen een platform vormen voor de belevingswereld tussen ziek en gezond om zo het wederzijds begrip te vergroten.
Op de HISWA Amsterdam Boat show van 5 t/m 9 maart 2014 wordt het nieuwe ontwerp onthuld en het schip eindelijk weer eens (en nu afgebouwd) aan het publiek getoond. In 2008 werd het schip voor het laatst van binnen en buiten opengesteld aan het publiek. Hal 7 Stand 07.419
Meer informatie  Leef je Droom – Live Your Dream Foundation

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X