windverwachting

Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland zoekt respondenten voor onderzoek 'jeugd en watersport'

PERSBERICHT
Grou – Op dit moment is Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland (SWRTN) bezig met een onderzoek naar de interesses van kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie 5-25 jaar. Met behulp van de resultaten van dit onderzoek worden nieuwe concepten ontwikkeld rondom de watersport. Om een goed resultaat te behalen en om goede inzichten te krijgen wordt uw hulp zeer gewaardeerd.
De watersportindustrie is aan het vergrijzen. Daardoor is het belangrijk om nieuwe mensen tot de watersport aan te trekken. Door deze vergrijzing is er een daling in het aantal gebruikers van de watersport zichtbaar. Voor de ondernemers is het van belang dat er nieuwe kansen gecreëerd worden. Deze kansen liggen voornamelijk binnen de leeftijdscategorie 5-25 jaar.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van een enquête die te vinden is in onderstaande link. De vragenlijst is gericht op de algemene interesses van kinderen en jongeren en daarnaast worden er vragen gesteld met betrekking tot ervaringen in de watersport. Er wordt nog gezocht naar respondenten voor deze enquête. Daarom verzoekt de stichting lezers van dit bericht om de vragenlijst , liefst samen met hun kind(eren) voor 9 januari 2015 in te vullen. De enquête is geheel anoniem.
Meer informatie www.swrtn.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X