Informatie voor de watersporter

Stijlvol nieuw design voor Yamaha F350A buitenboordmotor, 's werelds populairste V8 outboard

Persbericht
yamaha_V8_F350ASchiphol-Rijk – Al sinds zijn introductie heeft de F350 de verwachtingen van de klanten consequent overtroffen en heeft daarmee zijn reputatie als topmodel van Yamaha Marine meer dan waargemaakt. Om het succes van dit vlaggenschip onder de buitenboordmotoren te onderstrepen, heeft Yamaha onlangs bekend gemaakt dat de nieuwste versie van topmodel F350 een nieuwe, stijlvol ontworpen grafische decoratie van de motorkap krijgt.
Het design daarvan is exclusief voor ‘s werelds meest favoriete V8, de F350A. De indrukwekkende F350A symboliseert hierbij natuurlijk de krachtige 5,3 liter V8-configuratie, en de vlakke bovenkant van de grafische decoratie benadrukt één van de opvallendste en meest geroemde kenmerken van deze motor: de opmerkelijk vlakke koppelkromme.
Een ieder die achter het stuurwiel plaatsneemt, ervaart de direct beschikbare, consistente power van deze V8. Vanaf het stationair toerental tot aan volgas levert deze buitenboordmotor indrukwekkend veel vermogen, zonder de haperingen of een plotselinge vermogens piek, zoals dat bij minder geavanceerde buitenboordmotoren nog wel eens het geval kan zijn. Dit is ook de reden dat de F350 meteen bij zijn introductie het begrip ‘Offshore Power’ een geheel nieuwe dimensie gaf.
Nooit eerder was er een buitenboordmotor voor grote zeewaardige motorboten die zo veel koppel en stuwkracht leverde. Als de buitenboordmotor bovendien wordt gecombineerd met het geavanceerde Helm Master®, Yamaha’s volledig geïntegreerde besturingssysteem, is de F350A ook geschikt voor de montage van twee of drie motoren. Daarmee wordt het besturen en afmeren een fluitje van een cent, zelfs met de allergrootste zeewaardige motorboten.
Kenmerken Yamaha F350A
– 5.330 cc, 60º, V8
– Viertakt, 32 kleppen, DOHC
– Variabele kleptiming (VCT)
– Multi point elektronische brandstofinspuiting (EFI)
– Verbeterde corrosiebescherming (UCP-II)
– Yamaha digitaal netwerksysteem
– Elektronische variabele sleeptoerentalregeling
– Yamaha diagnosesysteem
– Saltwater XL-propeller met Shift Dampener System (SDS)
– Yamaha Customer Outboard Protection anti-diefstalsysteem (Y-COP) is als optie leverbaar
De nieuwe Yamaha F350A buitenboordmotor is per direct leverbaar vanaf € 32.995,00 inclusief BTW.
Voor de meest gedetailleerde informatie over de nieuwe F350A en alle andere buitenboordmotoren van Yamaha, neemt u contact op met uw lokale Yamaha Marine dealer.
Meer informatie www.yamaha-motor.eu of www.yamaha-marine.nl voor de dichtstbijzijnde Yamaha Marine dealer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht