Informatie voor de watersporter

Studenten IVA Driebergen Nautisch Business Management bezoeken vrijdag HISWA te Water

PERSBERICHT
Driebergen – Vrijdag 7 september brengen twee klassen van de opleiding Nautisch Business Management op uitnodiging van de HISWA Vereniging een bezoek aan de HISWA te Water.  IVA Driebergen is sinds 2011 lid van de HISWA Business Club en werkte al eerder samen met de HISWA tijdens de vorige beurseditie.
De studenten worden 7 september namens de HISWA ontvangen door de heer Herbert van Oord, manager Arbeidsmarkt, Training en Opleiding. Hij verzorgt het eerste uur een presentatie, waarna de studenten een bezoek aan de beurs brengen. Tijdens dit beursbezoek krijgen zij een studieopdracht mee, waarbij zij gaan kijken naar het marketingconcept van de beurs, producten, diensten en vormen van watersport. Na een presentatie door de heer Farouk Nefzi, directeur HISWA Multimedia, eindigt de dag met een borrel.
Tijdens de HISWA assisteren IVA studenten bij diverse watersportbedrijven, waaronder De Valk Yachtbrokers, Jansma Jacht en Menken Maritiem. Op deze manier doen de studenten al werkervaring op en werken zij aan hun netwerk. IVA Driebergen is zelf met een stand prominent aanwezig op het HISWA Kenniseiland.
Enthousiaste studenten, docenten en voorlichters verschaffen geïnteresseerden hier informatie over de Business School. De HISWA te Water duurt nog tot en met zondag 9 september.
Meer informatie www.hiswatewater.nl en www.iva-driebergen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht