123 stickers

Succes voor Nationale Sloepen- en Nationale Motorbootshow 2014 in de Bataviahaven van Lelystad

Persbericht
nat_sloepenshow_14Lelystad – Het prachtige weer heeft zeker bijgedragen aan een optimale sfeer tijdens de Nationale Sloepen en Nationale Motorbootshow 2014. Omdat de beurs voor bezoekers ook dit jaar weer geheel gratis was, zijn er geen bezoekersaantallen te geven. De volle steigers geven een beeld van gezellige drukte.
De exposanten waren zeer positief over de gerichtheid en de kwaliteit van de bezoekers. De show is niet een typische ‘bootjes kijken’ show. De sloepen- en motorbootbeurs is een oriëntatie- en koopshow. Vanaf de opening werden de hele dag proefvaarten gemaakt op het Markermeer. Niet alleen met sloepen maar ook met de aanwezige motorboten.
Een spontane optie op een Delta Lobster34 voet aluminium motorjacht is inmiddels omgezet in een definitief koopcontract. Dit ontlokte de bouwer de uitspraak: “Wat de Nationale Sloepenshow en Motorbootshow al niet kan opleveren”.
De sloepenbouwers hebben de sloepenshow als een groot succes ervaren. Naast directe verkopen zijn vele vervolg afspraken gemaakt. Meerdere deelnemers hebben hun ligplaats voor volgend jaar ter plekke gereserveerd. De Nationale Sloepen- en Motorbootshow 2015 is op 27 en 28 juni.
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X