Informatie voor de watersporter

Succesvolle introductie YachtOnline op Boot Holland

Simpel en snel uw boot adverteren via YachtOnline

Een warme ontvangst van zowel de organisatie, de bezoekers en watersportbedrijven: de introductie van YachtOnline tijdens Boot Holland was een succes. De nieuwe website sluit naadloos aan op de behoefte van particulieren om snel en eenvoudig een boot of watersportartikel aan te bieden.

Waar gewenst kunnen advertenties op YachtOnline doorgeplaatst worden op de gevestigde boten-advertentiesites. Uniek hierin is de koppeling met Marktplaats, een functionaliteit die voor meer gemak zorgt en extra in de kosten bespaart.

Gratis adverteren

Liever helemaal geen kosten voor adverteren? Deze optie is beschikbaar op YachtOnline, niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Het gratis adverteren kan zeker ook voor watersportbedrijven interessant zijn, met name voor artikelen die een lage verkoopwaarde hebben.

Botenwebmanager

YachtOnline maakt gebruik van de Botenwebmanager. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk invoersysteem dat zichzelf al jaren heeft bewezen en nu een tweede leven heeft gekregen via YachtOnline. De Botenwebmanager biedt de mogelijkheid om advertenties door te zetten naar andere boten-advertentiesites. Deze laatste optie is voornamelijk van toepassing voor de zakelijke markt.

Ook gratis adverteren op YachtOnline, als particulier of bedrijf? Kijk snel op onze website.

Voor meer informatie: Yachtonline.nl

Foto: YachtOnline

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht