123 stickers

Sunsail opent op Mallorca nieuwe basis voor het huren van zeiljachten op de Middellandse Zee

PERSBERICHT
Rotterdam – Sunsail opent een nieuwe basis in Palma op het eiland Mallorca in maart 2013. Deze nieuwe zeilbestemming biedt de mogelijkheid tot bareboat zeilen of een jacht met schipper te huren. Het is een perfect zeilgebied bij de Balearen; Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera liggen allemaal op zeilafstand.
Cheryll Powell, COO van Sunsail; “de nieuwe basis in Palma is een fantastische aanvulling op ons aanbod in de Middellandse Zee. De Balearen zijn ideaal voor zeilen in de zomer met perfecte zeilcondities en de eilanden Ibiza, Menorca en Formentera zijn te bereiken vanaf onze basis!’
De nieuwe Sunsail basis ligt in de haven van Palma in de Marina Naviera Balear, een korte wandeling van de oude stad van Palma. De oude stad staat bekend om de imposante kathedraal en de bijzondere architectuur. Mallorca heeft veel levendige vissershaventjes zoals Andraitx, Soller, Porto Cristo, Cala d’Or of Puerto Deportivo. Naast vissershaventjes biedt Mallorca ook prachtige baaien, perfect om te ankeren, met gouden stranden.
Iwan Kip, Distribution Manager van Sunsail Nederland vindt; “Palma is de beste vertrekhaven voor een charter om alle geheimen van de Balearen te ontdekken. Met het prachtige Cabrera National Park met sublieme snorkel- en duikmogelijkheden op nog geen halve dag zeilen. De Balearen heeft voor ieder wat wils, de zeilers kunnen koers zetten naar de chique party eilanden Ibiza en Formentera of richting het rustigere eiland Menorca, elk eiland heeft zijn eigen unieke cultuur en keuken.”
De vloot van Sunsail Palma start met de Sunsail 41 en de revolutionaire nieuwe catamaran, de Sunsail 444. De klanten kunnen dus kiezen uit een monohull of onze laatste awardwinnende catamaran voor hun zeilvakantie.
Ook is een schipper per dag bij te huren.
Meer informatie www.sunsail.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X