123 stickers

Super Lauwersmeer presenteert 41 en 45 voets stalen motorjacht Discovery OC met open kuip

PERSBERICHT
superlauwersmeerNoordbergum – Het Friese Super Lauwersmeer breidt haar succesvolle Discovery-serie uit met de introductie van de Discovery OC, een moderne en stijlvolle open kuip. De als 41 en 45 voet leverbare Discovery OC bevestigt Super Lauwersmeer‘s belofte om de komende jaren met nieuwe en vernieuwende producten op de markt te komen.
De moderne raampartij, het gewelfde dak en de krachtige boeg maken de Discovery OC tot de meest dynamisch gelijnde Super Lauwersmeer ooit. Maar daarbij is ruimte nimmer van ondergeschikt belang geweest. Zoals elke Super Lauwersmeer, en in het bijzonder de Discovery-serie, zal ook deze open kuip bijzonder ruim en praktisch zijn. De eigenaarshut voorin de ‘volle romp’ is royaal te noemen en de direct daarachter gelegen badkamer en apart toilet van een comfortabel niveau. Het mooie aan de Discovery OC is dat de leefruimte op één niveau is. Wie vanuit de ruime open kuip de salon inloopt passeert meteen de keuken die daardoor betrokken is bij de kuip. Een koud drankje is daardoor direct binnen handbereik en geeft mede dankzij het grote open dak het gevoel van een buitenkeuken.
Op dit moment wordt op de werf in Noordbergum gewerkt aan de bouw van de eerste Discovery Open Kuip. Het casco is inmiddels gebouwd en in kleur gespoten. Rond de zomer hoopt de werf deze eerste Discovery OC te water te laten. De Super Lauwersmeer Discovery OC is leverbaar vanaf € 337.500,- . Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de werf in Noordbergum.
Specificaties Discovery 41 OC Discovery 45 OC
Lengte / Breedte / Diepgang 12.50 / 4.15 / 1.15 m 13.50 / 4.36 / 1.20 m
Krachtbron 4-cilinder diesel 100 pk 6-cilinder diesel 150 pk
Materiaal Staal Staal
Brandstof / Drinkwater 500 / 500 l 750 / 500 l
Kajuiten 2 3
Waterverplaatsing 16 ton 19 ton
CE-Keurmerk B B
Prijs* € 337.500,- € 365.000,-
* incl. 21% BTW
Meer informatie www.superlauwersmeer.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X