Informatie voor de watersporter

Superjacht tender voor een spotprijs onder de hamer

Bootveiling.com kondigt in samenwerking met Witsen Marine een onvoorstelbare gebeurtenis aan: de veiling van de indrukwekkende Tesoro T38 Cruiser. Dit is niet zomaar een veiling, maar een once-in-a-lifetime kans om een stukje drijvende luxe te bemachtigen voor een prijs die je niet kunt geloven.

Uniek moment in de nautische wereld
Op maandag 24 juni 2024, om exact 20:01 uur, sluit de online veiling van de Tesoro T38. Hoewel het startbedrag € 150.000 was, is dit door de grote interesse inmiddels al aardig opgelopen. Dit is het perfecte moment voor liefhebbers van luxe watersporten om hun dromen te realiseren.

Een treffende samenwerking
Bootveiling.com en Witsen Marine hebben de handen ineengeslagen om deze unieke gebeurtenis mogelijk te maken. Beide bedrijven staan bekend om hun expertise en passie voor alles wat met watersport te maken heeft. Deze veiling is dan ook een schitterend voorbeeld van hun gezamenlijke toewijding.

Waarom deze veiling uniek is?

  • Eenmaal, andermaal, verkocht! Het is niet zomaar een verkoop, maar een spannende veiling waar iedereen kans maakt. De vraag is alleen: Wie wordt de nieuwe kapitein van dit schip met een nieuwprijs van € 555.000 exclusief btw?
  • Luxe voor een prikkie Waar anders krijg je de kans om een jacht van deze klasse te bemachtigen voor een fractie van de prijs? De veiling biedt een zeldzame kans om een droomjacht binnen handbereik te krijgen.
  • Spanning en sensatie De eindfase van deze veiling belooft een zenuwslopende strijd te worden. Wie wordt de gelukkige nieuwe eigenaar van de Tesoro T38 Cruiser?

Over de Tesoro T38
De Tesoro T38 is niet zomaar een boot, het is een Spaans meesterwerk. Het exterieur is een toonbeeld van elegantie met een ruim zonnedek voor en achter, perfect voor ontspannen middagen en gezellige avonden. Het interieur straalt luxe uit met zandkleurige bekleding en diamantstiksel, een stijlvolle eethoek, en een volledig uitgeruste kombuis. De krachtige Yamaha XTO V8 5,6-liter motoren met 425 pk en het geavanceerde Yamaha Helm Master EX-systeem zorgen voor een ongeëvenaarde vaarervaring.

Speciale kijkdag
Om potentiële kopers een voorproefje van deze luxe ervaring te geven, wordt er een speciale kijkdag georganiseerd. Op zaterdag 15 juni 2024, van 10:00 tot 16:00 uur, kunt u de Tesoro T38 van dichtbij bewonderen en zelf ontdekken waarom dit jacht zo bijzonder is. Dit is de perfecte gelegenheid om alle verfijnde details en innovatieve functies persoonlijk te ervaren.

Mis het niet
Dit is een evenement dat je niet mag missen. Zorg dat je klaar zit om mee te bieden op de Tesoro T38 Cruiser en maak kans op deze unieke ervaring. Bezoek onze website voor meer informatie en om je biedingen te plaatsen.

Voor meer informatie: bootveiling.com

Foto: Bootveiling.com

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht