windverwachting

SWRTN stelt watersportondernemers in de gelegenheid te netwerken tijdens speciale netwerkbijeenkomst op 30 maart in Grou

Persbericht
Grou – Ondernemers in de waterrecreatie zijn van harte uitgenodigd om op 30 maart aanstaande nader kennis te maken met Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland (SWRTN) en samen te brainstormen over de toekomst van de watersport en de waterrecreatie. Welke bedreigingen en kansen liggen er op korte termijn en waar staan we bijvoorbeeld over 25 Jaar? Wat zijn de te verwachte ontwikkelingen en welke stappen moeten er ondernomen worden?
De doelstelling van de bijeenkomst is om in een ongedwongen en ontspannen sfeer met elkaar te netwerken en samen te brainstormen over een aantal actuele onderwerpen. Welke zaken pakken we als ondernemers zelf op en welke kunnen beter collectief worden aangepakt? En moet dit dan landelijk of regionaal gebeuren? Allemaal vragen vanuit de branche die om een antwoord vragen.
Met deze bijeenkomst wil SWRTN luisteren en samen met ondernemers richting geven en antwoorden formuleren. Zo kunnen nieuwe initiatieven ontstaan en van start gaan. Daarnaast is tijdens de bijeenkomst volop aandacht voor netwerken. Ondernemers uit de sector krijgen de kans om elkaar weer eens spreken en kunnen kennismaken met collega-ondernemers die ze nog niet eerder hebben ontmoet.
Goede ontwikkelingen vinden vaak hun oorsprong in een informele sfeer. SWRTN wil dit graag stimuleren met het initiatief om periodiek een dergelijke open netwerknetwerk bijeenkomst voor vakgenoten in de waterrecreatie te faciliteren. ‘Dit komt de branche ten goede, zonder dat er een winstoogmerk is voor ons als initiatiefnemer’, aldus Michel Bijlsma, voorzitter van SWRTN. ‘Mochten er ideeën naar boven komen die collectief opgepakt moeten worden dan zou SWRTN dat kunnen oppakken en uitvoeren in opdracht van de deelnemende ondernemers.’
Deelname aan de netwerkbijeenkomst, die bestemd is voor alle ondernemers uit de waterrecreatiebranche, is geheel vrijblijvend en vindt plaats bij SWRTN op de Oedsmawei 18A in Grou. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website. Er wordt slechts een kleine bijdrage in de kosten gevraagd van € 10,- per persoon.
Meer informatie www.swrtn.nl/agenda

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X