Informatie voor de watersporter

Tall Ship Minerva tijdens Oostende voor Anker 2011 beschikbaar voor relatiemarketing vaartochten

Persbericht
Amsterdam, Scheveningen – Van 26 tot 29 mei vindt het nautische festival Oostende voor Anker voor de 12e keer plaats en ook dit jaar neemt Tall Ship Minerva deel aan de bourgondische festiviteiten. Vanuit het Montgomery Dock vaart de witte driemaster dagelijks uit met publiek en genodigden.
Circa 200 klassieke schepen en een kwart miljoen bezoekers.
Op het water en op de kade is er van alles te beleven met de nautische markt en de vele shanty koren. Vier dagen lang, één groot maritiem feest! Er zijn nog enkele dagdelen beschikbaar voor relatie ontvangsten en vaartochten. Branding van een Tall Ship met vlaggen en banners behoort ook tot de mogelijkheden.
Vaartocht
Optimaal genieten van zeilen op de Noordzee! Aan boord vindt iedereen al snel zijn plekje, de een aan het roer, de ander hijst de zeilen en de toekijkers drinken hun koffie bij dit machtige schouwspel. Een prachtig netwerk moment of als beloning voor uw werknemers. Ook kinderen zijn van harte welkom ! Optioneel: u kunt na aankomst in de haven aan boord van uw schip van een buffet, diner of barbecue genieten.
Sailing Dinner
Avondzeilen op de Noordzee: kunt naar keuze actief meehelpen met het zeilen, sturen en navigeren van het schip. Er is daarnaast voldoende tijd om met elkaar bij te praten of informeel te vergaderen of te brainstormen. Verandering van omgeving, frisse wind, eindeloze vergezichten en het verblijf op een prachtig schip scheppen de elementen voor een ontspannen samenzijn. De bemanning gaat binnen- en buitendeks rond met 5 prachtige amuse gangen die u informeel kunt nuttigen.
Deckparty
Op het dek van een Tall Ship bevindt u zicht temidden van alle activiteiten èn houdt u uw gezelschap overzichtelijk bij elkaar: met recht een VIP locatie ! Een prachtige gelegenheid om te netwerken of uw werknemers te belonen. Uiteraard brengt u gezamenlijk een toost uit op een toekomst met “veel wind in de zeilen”. Proost !
Tickets voor Rondvaarten
Tijdens Oostende voor Anker varen diverse grote zeilschepen uit. Tickets voor deze vaartochten kunt u ter plaatse kopen of vooraf bestellen. Heeft u interesse? Mail dan naar info@alacartecruises.nl.
Meer informatie: www.alacartecruises.nl .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht