Informatie voor de watersporter
TE KOOP - luxe zeiljacht CONRAD 91

TE KOOP – luxe zeiljacht CONRAD 91

Het zeiljacht Conrad 91, dat nu exclusief via De Valk Yacht Brokers te koop wordt aangeboden, heeft een uniek modern ontwerp. Deze in 2016 op maat gebouwde luxe cruiser past bij het comfort en de wens van de eigenaar om nieuwe gebieden te ontdekken en lange zeiltochten te maken onder alle omstandigheden. Het ontwerp en de constructie van dit jacht biedt een uitstekende zeilprestatie, met een maximum van 14 knopen op zeilen. Naast het hoofdzeil zijn er nog vijf hightech zeilen, om bij elk weertype te kunnen zeilen.   

Met een aluminium romp en carbon mast heeft dit jacht een laag brandstofverbruik, wat resulteert in een lage CO2-voetafdruk en een kosteneffectieve reis. De aluminium romp zorgt ook voor veel stabiliteit en isolatie aan boord en tijdens zeiltochten.   

Ontworpen voor privébezit met focus op veel comfort voor eigenaar en gasten. Grote en ruime hutten en badkamers bieden een comfortabel verblijf aan boord. Veel bergruimte, niet vaak gevonden op een 90 ft zeiljacht. De open pantry is geschikt voor elke ambitieuze (hobby)kok, met alle gewenste apparatuur zoals een oven, fornuis, koelkast, vriezer en nog veel meer.  

Een aparte bemanningsruimte en accommodatie is beschikbaar op het achterdek, inclusief toegang voor de bemanning van en naar de kuip. De cockpit is comfortabel, en biedt een aparte koelkast voor de bemanning.   

Een zeiljacht ontworpen voor zowel prestaties als gemak. Laat u overtuigen door een bezichtiging en maak nu een afspraak!  

Voor meer informatie: devalk.nl (Engels)

Foto: De Valk Yacht Brokers

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht