Informatie voor de watersporter

Team No limits Sailing is op zoek naar zeilers met een beperking van alle niveaus

PERSBERICHT
teamnolimitsRotterdam – Hoe mooi zou het zijn als mensen met een beperking of chronische aandoening gewoon mee kunnen varen in het reguliere wedstrijdcircuit? Onder begeleiding van een topcoach worden zeilers van Team No Limits Sailing met een trainingsprogramma op weg naar de wedstrijdsport gecoacht. Het doel? Zeilen! No Limits Sailing wil op hoog niveau wedstrijdzeilen en gedegen competitie kunnen bieden in de eredivisie 2018 en andere nationale en internationale competities. En daarvoor zoeken we mensen die denken in mogelijkheden!
Dus heb jij een chronische ziekte of beperking, houd je van zeilen, en wil je de stap naar de wedstrijdsport maken? Meld je dan voor 22 september aan voor de recruitmentday op 24 september. Team No limits Sailing is op zoek naar zeilers van alle niveaus en gelooft dat een sterk team elke beperking overwint. De mogelijkheden voor mensen met een beperking die niet willen wedstrijdzeilen worden momenteel ook volop onderzocht, dus meld je in dat geval ook aan!
Er zijn geen grenzen
Team No Limits sport al 2 jaar mee in reguliere sporten. Met veel passie bewijst dit team in verschillende disciplines dat grenzeloos sporten mogelijk is. Een marathon op blades? 14 km op krukken? Het valide WK obstacle racing in Amerika? Daar kwalificeren deze teamleden zich voor. Een berg beklimmen op een been? Crossfitten in rolstoel? Voor Nederland uitkomen op de militaire spelen met MS of een dwarslaesie? Het zijn allemaal ambities die No Limits waarmaakt.
Team No Limits gelooft dat elke sport toegankelijk is voor iedereen en dat met hard werken er geen obstakels zijn. Zeilen op hoog niveau wordt de volgende uitdaging!
Meer informatie www.plons.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht