windverwachting

Telegraaf Media Groep vijfde hoofdsponsor SAIL Amsterdam 2015, het grootste gratis publieksevenement van Nederland

PERSBERICHT
sail2015_logoAmsterdam – TMG (Telegraaf Media Groep) wordt hoofdsponsor van de negende editie van SAIL Amsterdam. TMG en SAIL Event Partners (SEP) hebben eind vorige week de letter of intent daarvoor getekend. Hiermee wordt TMG de vijfde hoofdsponsor van SAIL Amsterdam 2015. De andere hoofsponsoren zijn: Staatsloterij, Delta Lloyd, Gemeente Amsterdam en ING. SAIL Amsterdam wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en is het grootste gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland.
TMG zal zich ook als mediapartner aan SAIL Amsterdam 2015 verbinden. Voor TMG biedt SAIL Amsterdam 2015 een unieke mogelijkheid om met alle verschillende merken aanwezig te zijn.
Arie Jan de Waard, Voorzitter Stichting SAIL: “De Telegraaf Media Groep ondersteunde in het verleden al verschillende edities van SAIL Amsterdam. De steun van SAIL door een toonaangevend mediabedrijf als TMG is voor dit grootste en voor iedereen vrij te bezoeken event van Nederland ook onontbeerlijk. Daarom ben ik enorm verheugd dat TMG zich opnieuw als loyale hoofdsponsor wil verbinden aan SAIL.”
Geert -Jan van der Snoek (CEO TMG): “TMG wil zich graag verbinden aan SAIL Amsterdam 2015. SAIL Amsterdam is van oudsher een heel imponerende beleving en een zeer mediageniek evenement dat prachtige verhalen en beeldmateriaal met zich meebrengt. Vanaf het moment van aankondiging tot lang na de dag van het event zijn prachtige verhalen te vertellen en mooie beelden te maken. Dankzij de inspiratie van de Tall Ships en van ons indrukwekkende varende erfgoed ervaart Nederland dat we grenzen kunnen verleggen en nieuwe werelden kunnen ontdekken. SAIL staat voor een enorme beleving, handelsgeest, voor durf en tolerantie, voor vernieuwend denken. Waarden waar ook TMG voor staat.”
Erwin van Lambaart (Directeur SEP): “We zijn enorm trots dat dit belangrijke mediaconcern zich wederom en nu nog strategischer verbindt aan SAIL. SAIL Amsterdam 2015 kan alleen een succes worden wanneer belangrijke mediapartijen in het evenement geloven. Lezers en adverteerders van TMG (dag-, week- en huis-aan-huis bladen, radio, TV, digitaal) kunnen gedurende een langere periode volop genieten en profiteren van alle activiteiten en belevenissen in het kader van SAIL 2015.”
TMG en SEP zullen gaan samenwerken op o.a. het vlak van business to business arrangementen, bij de media-innovatie en gamification van SAIL en bij de muzikale events. TMG is daarnaast van plan om uitzendingen van Radio Veronica tijdens SAIL te laten plaatsvinden op het voormalige zendschip van Radio Veronica, vanuit het hart van SAIL. Veel artiesten zullen live vanaf SAIL in de uitzendingen van Radio Veronica te horen zijn.
Naast de huidige vijf hoofdsponsoren (Vrienden van SAIL) is er nog een laatste positie beschikbaar voor een eventuele zesde hoofdsponsor. Met een aantal geïnteresseerde subsponsoren wordt momenteel gesproken over de concrete invulling en mogelijkheden.
De belangrijkste lessen voor de toekomst leren we uit onze geschiedenis. SAIL toont ons de weg naar een nieuwe toekomst. SAIL Amsterdam 2015 is daarom niet alleen een spiegel naar het verleden maar biedt ook een venster op de toekomst.
SAIL Amsterdam 2015 vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus 2015.
Meer informatie www.sail.nl en www.tmg.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X