windverwachting

Televisiepresentatrice Floortje Dessing mag na Volvo Ocean Race start in Scheveningen van Brunel-boot in Noordzee springen

PERSBERICHT
Scheveningen – Reisfanaat en televisiepresentatrice Floortje Dessing zal op zaterdag 20 juni in Scheveningen, net na de herstart van de negende Volvo Ocean Race-etappe naar Göteburg, vanaf de Team Brunel in de Noordzee springen. Tijdens een etappestart mag elk Volvo Ocean Race-team één zogenaamde legjumper aan boord hebben.
Floortje Dessing is een groot zeilliefhebber en kan niet wachten om zaterdag aan boord te stappen van Team Brunel. “Ik vind het geweldig dat ik een keer bij de Volvo Ocean Race mag kijken,” zegt Floortje Dessing. “Ik heb veel respect voor de jongens aan boord. Het zijn echte topatleten.” Floortje heeft zelf ook veel gezeild. “Mijn vader had vroeger een Friese Schouw van ongeveer zes meter, waarmee we altijd met de familie op vakantie gingen. Ik heb ook zeilles gegeven in Amerika en heel lang geleden heb ik een zeilprogramma gemaakt voor Veronica. En ik heb twee jaar lang een eigen zeilbootje gehad, die ik helaas moest verkopen omdat ik te druk was met mijn werk. Omdat ik dit jaar zoveel op reis ben geweest en niet altijd de beschikking had over internet, heb ik de Volvo Ocean Race helaas nauwelijks kunnen volgen.”
De vloot wordt op 18 of 19 juni in Scheveningen verwacht. Een dag later vertrekken de teams naar Göteburg, waar de boten rond 22 juni zullen finishen. (Team Brunel, www.volvooceanrace.com)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X