Informatie voor de watersporter

Tenderline biedt mogelijkheid aluminium sloep als 'Social Skipper' met anderen te delen

socialskipperWijdenes – Aluminium botenbouwer Tenderline introduceert Social Skipper, een eigentijds en nieuw bootabonnement concept:
Als Social Skipper deel je het gebruik van een boot met 3 tot 4 anderen op basis van een all-in vergoeding per jaar. Alle gemakken die het bezit van een eigen boot biedt zijn daardoor volledig binnen je bereik en alle ongemakken nemen wij voor je uit handen.
In Nederland, waterland bij uitstek, is de bezettingsgraad van boten ontzettend laag en het steeds terugkerend onderhoud staat vaak op gespannen voet met de schaarse vrije tijd. De aanschafprijs en jaarlijkse kosten van ligplaats en verzekering schrikt vele liefhebbers af. Dat willen wij veranderen. Bij Social Skipper vinden wij dat boten er zijn om mee gevaren te worden!
Social Skipper biedt jou en een aantal andere Skippers de mogelijkheid om een boot met elkaar te delen en ervan te genieten zonder het noodzakelijke gedoe eromheen. Heb je al vaker gedacht dat het er nu maar eens van moet komen. Het wordt weer lente, het seizoen staat voor de deur. Een eigen boot in de haven bij jou in de buurt zou toch fantastisch zijn?
Vanaf nu kun je een streep zetten door de gedachte dat varen een dure hobby is. Ontdek op onze site hoe ook jij een Social Skipper kan worden, wij beloven alle zorgen uit handen te nemen voor de laagst mogelijke kosten zodat er alleen nog maar Onbezorgd Varen overblijft.
Meer informatie www.socialskipper.com en www.tenderline.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht