Tendersloep van Waterspoor is onder bootverhuurders populaire sloep om te verhuren

PERSBERICHT
Koudum – Waterspoor heeft de afgelopen periode maar liefst 21 sloepen verkocht aan diverse bootverhuurbedrijven waaronder Dieper-Zicht, Hotel-restaurant De Galamadammen, De Kuilart recreatie, Sloepshop België en Oberhavel Yachtcharter Berlijn.
De Waterspoor Tendersloep is de nieuwe trend in verhuurland. De sloepen zijn zeer modern en gebruiksvriendelijk, mede door hun geïntegreerd zwemplateau, welke de boot een modern uiterlijk geeft in verhouding tot de klassieke sloepen.
Er wordt door Waterspoor een speciaal verhuurpakket aangeboden voor zowel elektro als diesel sloepen. Waar je voorheen 2 cilinder dieselmotoren in de verhuur had, zie je nu bijna allemaal 3 cilindermotoren, waardoor de motor stiller is. Voor de absolute rust worden er ook veel elektrische sloepen verkocht. De elektro sloepen kenmerken zich door een nieuw concept van Waterspoor, die de sloep veel meer actieradius van 8 tot 10 uren vaarplezier (de meeste elektro sloepen halen slechts 3 tot 4 uur). Dit concept heeft zich al bewezen in België.
Waterspoor heeft diverse modellen, waaronder de 808 en de 711. Deze kenmerken zich door sportieve uitstraling en vaareigenschappen van de boot. Waardoor bijvoorbeeld waterskiën en wakeboarden tot de mogelijkheden behoren. Door de stabiliteit en snelheid zijn de Waterspoor sloepen uitermate geschikt voor een tocht over kustwateren, het IJsselmeer en rivieren.
Op de eerstvolgende beurs (Boot Holland), begin februari 2013, zal Waterspoor groots uitpakken met twee stands waar ook de huur sloepen gepresenteerd zullen worden.
Meer informatie www.waterspoor.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X