windverwachting

The Tall Ships Races Harlingen 2014 met bijzondere bezetting vanaf morgen op Boot Holland

PERSBERICHT
tallships_harlingen_2014Harlingen, Leeuwarden – Van 7 tot 12 februari vindt de watersportbeurs Boot Holland plaats in Leeuwarden. De organisatie van de The Tall Ships Races Harlingen 2014, ook bekend als Harlingen Sail, heeft samen met tien Nederlandse schepen haar krachten gebundeld. Gezamenlijk zullen zij tijdens Boot Holland de bezoekers laten proeven van het grootse evenement, dat deze zomer van 3 tot 6 juli plaatsvindt. Op de stand wordt met deze unieke bezetting alvast een tipje van de sluier opgelicht.
De schippers van de deelnemende Tall Ships op Boot Holland varen ook mee in de race deze zomer en zijn tijdens de beurs aanwezig om mensen kennis te laten maken met de rijke geschiedenis van hun schepen.
“Wat veel mensen niet weten, is dat je tijdens The Tall Ships Races Harlingen zelf ook aan boord kunt van een schip met je vrienden of familie. Wat is er nu mooier dan op het water te genieten van het evenement, onder het genot van een hapje en een drankje?” aldus Cor Boots, projectdirecteur TSRH.
Boots: “Boot Holland is een mooie gelegenheid om bezoekers te laten zien welke prachtige Tall Ships deze zomer in Harlingen aanmeren Daarnaast is het natuurlijk ook nog vier dagen groot feest in de stad zelf. Op dit moment zijn we druk bezig met alle voorbereidingen, wij hebben er ontzettend veel zin in. We hopen dit enthousiasme op Boot Holland te kunnen delen.”
Het is de eerste keer dat een Nederlandse haven de starthaven is van de race. The Tall Ships Races Harlingen 2014 wordt het grootste watersportevenement van Friesland ooit. Gedurende vier dagen zijn er tientallen schepen en activiteiten in Harlingen.
Meer informatie www.thetallshipsracesharlingen2014.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X