Informatie voor de watersporter

Theatervoorstelling 'Zeebenen' in de openlucht bij Ottenhome voor kinderen van 4 tot 10 jaar op 29 september

PERSBERICHT
Kortenhoef –  Een voorstelling buiten het theater in de openlucht brengt een speciale sfeer met zich mee. Voor het publiek meer ontspannen en vrijer. En dus is de stap iets makkelijker gemaakt om theater te gaan bekijken. Dit is precies één van de doelen van Stichting Jeugdtheater Kortenhoef.
Naast de sponsors die het Jeugdtheater Kortenhoef al lange tijd steunen (ID Makelaars, Concept en Design, Eurodesk en Meermagazijn) heeft stichting Aquacert de stichting flink op weg geholpen en uiteraard ook Ottenhome met het faciliteren van een locatie.
Het theatergezelschap Snater heeft al een paar keer in Kortenhoef gespeeld (oa de voorstelling Pierewaaien). En elke keer met lovende  reacties van het publiek. De kinderen reageren enthousiast op hun spel en zijn geboeid door het verhaal.
Het stuk dat ze nu komen spelen heet ‘Zeebenen’ en is voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het verhaal gaat over een kapitein die is aangespoeld op een klein eilandje. Om te voorkomen dat er nog meer schepen vergaan bouwt hij van zijn schip een vuurtoren. Verder doet hij waar hij zin in heeft; vissen, strandjutten, een beetje gitaarspelen.
Zijn vredig leventje wordt verstoord als er een koffer aanspoelt met…. een baby! Met vallen en opstaan probeert hij het kind te geven wat het nodig heeft op het eilandje: zeebenen!
‘Zeebenen’ begint zaterdag 29 september om 15:00 bij Ottenhome, Zuwe 20 te Kortenhoef. Kaarten à 5 euro zijn binnenkort te koop bij boekhandel CW ’76, Meenthof 26 te Kortenhoef, bij Ottenhome of te reserveren via jeugdtheater.kortenhoef@gmail.com
Meer informatie www.ottenhome.nl en www.theatersnater.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht