windverwachting

Tiekstra Scheepselektra importeur besturingssysteem op afstand voor plezierjachten Yacht Controller

PERSBERICHT
Haarlem – Tiekstra Scheepselektra in Haarlem heeft het importeurschap van Yacht Controller, het draadloze besturingssysteem voor jachten, overgenomen van Nautronixs. De activiteiten rond dit product zullen worden voortgezet en uitgebreid onder de naam Yacht Controller Nederland.
Met de Yacht Controller bestuurt en manoeuvreert de schipper zijn jacht ‘vanuit de handpalm’ en vanaf elke plaats aan dek. De Yacht Controller is een zeer praktische hulp bij het aanmeren, zeker voor wie met een beperkte bemanning of alleen vaart. De afstandsbesturing is net zo groot als die van een televisie, heeft een ergonomisch design, is erg robuust, blijft drijven in het water en heeft een zendvermogen van minimaal 50 m.
De interface sluit aan op de elektrische gashendel en de ontvanger op de boeg- en hekschroef. De communicatie tussen de afstandsbediening en de ontvanger vindt plaats door middel van een unieke bidirectionale frequentie wat storing onmogelijk maakt. Het systeem staat het niet toe om gas te geven tijdens het manoeuvreren, waardoor onverwachte bewegingen zijn uitgesloten.
De Yacht Controller functioneert op alle boten met een elektrische gashendel, onafhankelijk van het type boot, de lengte, of het motorvermogen.
Meer informatie www.yachtcontroller.nl

1 Bericht

 • Th.g.j.deighton

  8 jaren geleden / 6 mei 2014 om 07:23 uur

  Graag wil ik informatie ontvangen over u yacht controller .
  Met vriendelijke groet.
  Redactie:
  Beste meneer Deighton,
  De importeur van Yacht Controller wil u graag contact met u opnemen. Maar helaas lijkt uw emailadres niet te werken. (..). Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks met hem contact opnemen: +31 235 401 797 of info@yachtcontroller.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X