Informatie voor de watersporter

Tiger Marine Center is exclusief importeur van Ranieri Boats by Antonio Ranieri

Tijdens de Düsseldorf Boatshow is deze samenwerking tot stand gekomen. Kort na deze show waren de eerste modellen al te bewonderen in de showroom van Tiger Marine Center te Rotterdam.

Ranieri bezit een van de grootste botenbouwplaatsen van Europa. Ranieri werd begin jaren 70 geboren. Toen hij nog heel jong was, vervulde hij zijn grootste droom door een samenwerking aan te gaan met Tullio Abbate, een beroemde piloot uit Como en bouwer van offshore-boten die over de hele wereld beroemd is.

Een samenwerking die een snelle introductie van het merk mogelijk maakt en zich nationaal en internationaal vestigt. Zelfs vandaag de dag blijven de twee merken samenwerken, verenigd door een sterke vriendschap en de voortdurende drang om te innoveren.

Voor het ontwerp van zijn boten maakt het merk gebruik van de meest geavanceerde vormen van technologie om op het hoogste niveau van complexiteit te blijven op het gebied van hydrodynamica voor het ondergedompelde deel en aerodynamica voor het boven waterdeel van de boot.

Antonio Ranieri zet zich in om klanten het maximale te garanderen op het gebied van Italiaans design, efficiëntie, veiligheid en topprestaties.

“Geen woorden maar daden” bij het Rotterdamse Tiger Marine Center. Momenteen staan er diverse modellen in de showroom en kunnen ze direct uit voorraad leveren.

Voor meer informatie: Tigermarinecenter.nl

Foto: Tiger Marine Center

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht