Informatie voor de watersporter

Tijdens Sail de Ruyter Zeeland 2013 in augustus kan iedereen op bijzondere schepen meevaren

PERSBERICHT
sailderuyterVlissingen – Tijdens Sail de Ruyter Zeeland 2013 (22 t/m 25 augustus 2013 in Vlissingen) kan het publiek een vaartocht maken op één van de vele bijzondere schepen die aanwezig zijn tijdens het evenement.
De vaartochten vinden dagelijks plaats op diverse schepen zoals Tall Ships, traditionele zeilschepen en motorschepen. Aan boord van de schepen maken de gasten de meest bijzondere momenten mee van het grootste maritieme evenement van 2013.
Zo is er op donderdag 22 augustus de unieke mogelijkheid mee te varen met de Tall Ship Rally vanuit Oostende waarbij de vloot van Tall Ships en Vlaams maritiem erfgoed eind van de middag in Vlissingen voor de boulevards arriveert.
Die dag is er ook de mogelijkheid mee te varen tijdens de unieke Sail-In van het varend maritiem erfgoed van Veere naar Vlissingen.
Verder kan er uiteraard meegevaren worden tijdens de Vlootschouw op zaterdagmiddag 24 augustus, of tijdens het lichtspektakel dat op donderdag, vrijdag en zaterdagavond om 22.00 uur in de binnenhaven wordt gehouden.
De check-in van alle vaartochten is in de ‘vertrekterminal’ die wordt ingericht in de Timmerfabriek aan de Koningsweg, midden in het evenemententerrein zodat een bezoek aan het evenement Sail de Ruyter prima te combineren is.
Tickets voor alle verschillende vaartochten zijn hier online te bekijken en te boeken.
Meer informatie www.sailvlissingen2013.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht