Informatie voor de watersporter

Tijdschrift Godevaert voor sloepbezitters adopteert app van 'GekopWater'

PERSBERICHT
Nieuwkoop – Godevaert heeft in www.gekopwater.nl een nieuwe partner om het unieke genieten van je sloep en alle geneugten die je op het water ervaart nog meer invulling te geven. De website van GekOpWater.nl voorziet zijn gebruikers namelijk van een overzicht van alle faciliteiten rondom de Nederlandse wateren. Eigentijds, snel en gemakkelijk! Daarom maakt Godevaert graag een plaatsje vrij op www.godevaert.nl.
In de menubalk zijn meerdere links aangemaakt die verwijzen naar GekOpWater.nl. Zo krijgt de bezoeker van de Godevaert-site makkelijk inzicht in de verschillende faciliteiten in en om het gekozen vaarwater. Daarbij moet je natuurlijk denken aan alle havens van Nederland, maar ook aan horeca en bezienswaardigheden zoals musea, kastelen, tuinen en monumenten. GekOpWater.nl geeft bovendien speciale aandacht aan de kleinere watersporter door speeltuinen, attractieparken en kinderboerderijen in zijn overzicht op te nemen.
Gratis App
GekOpWater.nl is een overzichtelijke site zodat je je thuis in alle rust kunt oriënteren. Maar ook op het water is GekOpWater een bijna onmisbare bron van informatie. In dat laatste geval stelt GekOpWater zijn gratis App beschikbaar. Sneller en makkelijker kan niet.
Meer informatie www.godevaert.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht