windverwachting

Tijdschrift 'Zeilen' kiest Beneteau Oceanis 38 tot 'Zeilen boot van het jaar 2014'


productie Eric van Staten / Zeilen TV

Amsterdam – De Beneteau Oceanis 38 is door het blad Zeilen benoemd tot ‘Zeilen boot van het jaar 2014’. Op de Hiswa te Water in Amsterdam werden de oorkondes uitgereikt aan de vertegenwoordigers van Beneteau in Nederland, Arthur van der Werff van Nautisch Kwartier en Marnix Hameeteman van Nova Yachting.
“In het segment van 35 tot 40 voet is er veel van hetzelfde te vinden. Het concept dat Beneteau met de Oceanis 38 heeft gepresenteerd, vormt een opvallende uitzondering”, zegt redacteur Marinus van Sijdenborgh. “Om in deze tijden iets nieuws te ontwikkelen dat mensen blijft aanspreken en tegelijkertijd een manier te vinden om de zeiler aan Beneteau te binden, is een bijzondere prestatie. Daarom hebben we de Oceanis 38 beloond met de titel Zeilen Boot van het Jaar 2015. Beneteau, van harte gefeliciteerd!”
Ieder jaar kiest Zeilen uit de testvloot van het voorgaande seizoen de Zeilen Boot van het Jaar. Bij de verkiezing staan concept en originaliteit hoog in het vaandel. (Zeilen, www.nautischkwartier.nl, www.novayachting.nl)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X