Informatie voor de watersporter

Timeless 80 succesvol verkocht via veiling door De Valk Yacht Brokers & YachtBid

De Valk Yacht Brokers & YachtBid heeft met succes de Timeless 80 verkocht via een veiling, zo wordt vandaag bekendgemaakt.

De Timeless 80 is een Custom Built Explorer Yacht dat in 2018 te water is gelaten en is gebouwd door Alu Shipyard. Het jacht, dat afgemeerd was in de regio Dalmatië in Kroatië, beschikt over twee dekken met luxe voorzieningen, waardoor elke reis uiterst comfortabel is.

De veiling van de indrukwekkende Timeless 80 was het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen jachtmakelaar Arjen Hoeksma van De Valk Yacht Brokers, Wim Schimmel van veilingorganisator YachtBid en het grootste veilingplatform van Europa, Troostwijk Auctions.

De betrokken partijen zijn trots op deze voortreffelijke samenwerking, waarbij dit prachtige jacht van een Poolse verkoper via Nederlandse bedrijven met succes is geveild aan een nieuwe Turkse eigenaar.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw jacht te veilen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Valk Yacht Brokers via www.devalk.nl of met YachtBid via www.yachtbid.com.

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht