windverwachting

Tip Top Sailing houdt 31 maart – 1 april weekend open dagen zeiljacht huren, zeilvakanties en leren zeezeilen

PERSBERICHT
Willemstad – Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april a.s. organiseert Tip Top Sailing in Willemstad weer de jaarlijkse Open Dagen. Deze dagen worden gehouden om zoveel mogelijk mensen te laten zien wat Tip Top Sailing allemaal te bieden heeft op het gebied van de zeilsport.
Onder het genot van een drankje of een kop soep kunnen bezoekers bijna de gehele vloot met jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria, Beneteau, Dehler, Dufour en Jeanneau. Men kan zich uitgebreid laten informeren over kajuit- en zeezeilles en jachtverhuur in Zeeland en over het zeer uitgebreide programma van de buitenlandse zeilvakanties.
Er wordt een briefing gegeven zoals in een echt Grieks flottielje en tijdens een presentatie geven we een mooie sfeer impressie van het drie weekse flottielje naar de Kanaaleilanden.
Daarnaast zullen er constant demonstraties worden gegeven door de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en ankeren in nauw vaarwater. Hierbij kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.
Voor de kinderen is er een speciale nautische knutselhoek waar onder begeleiding van ons team allerlei leuke, nautische knutselwerkjes gemaakt kunnen worden.
Van 11 tot 17 uur zijn bezoekers van harte welkom aan de Lantaarndijk 6 in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.
Voor meer informatie www.tiptopsailing.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X